ierarxia.alle.bg

30 ЮНИ 2005 г.

Поздравявам ви с успешното осъществяване на този важен експеримент за доставяне на важна и своевременна информация във физическия план

Възлюбеният Ел Мория, 30 юни 2005 г.

 

 

АЗ СЪМ Ел Мория Хан, дошъл при вас чрез този посланик днес.

Събитията се развиват с такова бързо темпо, че се изискват усилия буквално от всеки светлоносец, намиращ се във въплъщение. Не зная дали усещате в себе си измененията, които стават със все по-нарастваща сила и ускорение. Наистина дойде време за много бързи и сплотени действия.  Тези, които не усещат и не разбират това, заслужават само състрадание, защото те са отпаднали от времето и се опитват да живеят със старите порядки и да прилагат към всичко старите мерки.

Настъпи Новата Епоха, към която трябва да приспособявате съзнанието си буквално в движение. Защото ритъмът, който ви очаква в близко бъдеще, ще изисква от вас всичките ви усилия, цялата ви устременост, целия огън на вашето сърце.

Затова дори ако според вас нищо наоколо не се е изменило и всичко си е по старому, не вярвайте на очите си. Всичко е променено!  И всичко е променено толкова решително и безвъзвратно, че няма да ви стигне фантазията, за да си представите измененията, които идват и които вече стават, но засега все още не са видими за вашите физически очи. Ние започнахме движението. И предлагаме на всеки, който е пробуден, който усеща важността на настъпващия етап и който е готов да действа, без да щади живота си, да се подготви. Много скоро и вие, и всеки, намиращ се в своя град и в своята страна, ще почувствате измененията, които започнаха.

Трудно ви е да повярвате в това, защото около вас всичко си е така, както е било и преди. Но аз ви уверявам, че най-важното изменение, към което ние се стремяхме през последните сто и петдесет години, е постигнато! Настъпи промяна в съзнанието на достатъчен брой хора, намиращи се във въплъщение, която доведе до напълно осезаеми проявления във физическия план. Съкратени са също сроковете, в които изменението на съзнанието дава резултати във физическия план на планетата Земя.  Беше време, когато изменението на съзнанието даваше резултати във физическия план след десетки и стотици години. Сега, ако съзнанието ви се измени, няма да мине и една нощ и това изменение ще започне да се отразява върху делата ви. Аз говоря опростено, за да получите представа за настъпващото време и за настъпващата възможност.

Много скоро ще можете да наблюдавате в живота си последствията, към които ще ви доведе вашето променено се съзнание. Ако не видите никакви промени в живота си, това може да се обясни само с едно – напразно сте си губили времето да четете тези диктовки, защото сте пропуснали най-главното, за което бяха дадени. Не сте успели да промените съзнанието си. Загубили сте драгоценно време и сте пропуснали драгоценна, дарена ви от Бога възможност.

Вие, както и преди, сте си мислили, че ще прочетете в тези диктовки красиви думи и това е всичко, което ви е нужно. Сгрешихте, защото освен четене на красиви думи, от вас се искаше да предприемете конкретни действия, които със 100% вероятност неумолимо щяха да ви доведат до резултата – промяна на вашето съзнание, ако не мързелувахте и четяхте диктовките не просто като думи, а като ръководство за практическо действие и дела във физическия план.

Какво пък, онзи, който е пропуснал шанса да премине този ускорен курс за посвещение и изменение на съзнанието, ще има възможност да повтори годината и да прочете отново всички диктовки, които даваме чрез този посланик, започвайки още от първата диктовка от 4 март тази година.

И ако отново не почувствате никакви изменения в своето съзнание и не почувствате никакви промени в своя живот, то ви препоръчвам да прочетете диктовките за трети път.

Тези диктовки са безценен, съвършено уникален дар за вас. Вие дори не можете да си представите колко енергия беше изразходвана от Възнесените Учители, за да достигнат те чрез Интернет направо при вас, у дома ви. Колко ангели бяха задействани! Аз не говоря тук за усилията, положени от Татяна при приемането на диктовките. Вие дори не можете да си въобразите какво означава да си подложен ежедневно на такъв поток от енергия и информация. И да успяваш да се поддържаш в работоспособно състояние в продължение на почти четири месеца, без да пропуснеш нито ден.

Никой от нас не беше уверен в началото на експеримента, че ще успеем да предадем толкова важна информация в такъв обем и в кратки срокове. Но сега можем смело да обявим, че експериментът е успешен! Работата е изпълнена и работата е изпълнена превъзходно!

Аз ви поздравявам, поздравявам и Татяна с успешното осъществяване на този важен експеримент по доставяне на важна и своевременна информация във физическия план. Работата ще продължи, но най-важният етап е зад гърба ни. Информационният етап, в който физическият план на планетата Земя получи толкова необходима информация именно за текущия момент. Ще имате възможност да получите всички необходими разяснения. Ние ще продължим нашата работа чрез нашия посланик Татяна.

Настъпва нов етап. Етап, по време на който информацията, заложена от нас в диктовките, ще покълва в сърцата на хората. И всеки ще може да намери приложение на своите сили и способности. Има достатъчно работа за всички! Важната работа за преобразуване на физическия план едва започва. Всеки, който е успял да пробуди своето съзнание и да запали пламъка в своето сърце, ще бъде източник на знания, информация и енергия за всички хора, с които се среща в живота си. Вашата задача като светлоносци е да поддържате постоянно горенето на своите факли и да носите Светлина на света.

Всеки един от тези, които успяха да пробудят своето съзнание по време на четене на тези диктовки, ще получи от мен тънка като паяжина нишка, която ще ме свързва с него и ще го поддържа в трудна минута.

Необходимо е само да отправите този призив: “Във името на АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ, призовавам към действие нишката, която ме свързва с Владиката Ел Мория. Владико Ел Мория, моля те, помогни ми в моята ситуация (опишете подробно ситуацията). Помогни ми да намеря Божествено решение на моята ситуация и ми окажи помощта, която Висшият Закон позволява да ми окажеш.”

След като направите този призив, аз ще помогна на всеки, който със своя труд е заслужил правото на тази лична, персонална връзка с мен. Вие непременно ще почувствате тази нишка за връзка, съединяваща вашите сърца с моето сърце. Мнозина вече усещат тази връзка.

АЗ СЪМ Ел Мория. Аз утвърждавам, че с Бог всичко е възможно !

 

© Татяна Микушина, 2005

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.