ierarxia.alle.bg

ЛЕТЕН ЦИКЪЛ ДИКТОВКИ НА ВЪЗНЕСЕНИТЕ ВЛАДИЦИ М . ЮНИ 2011 г.

"...качествата Вяра, устременост и постоянство са незаменими за вас на сегашния етап от развитието ви.

И това, което човекът не може да направи, може да направи Бог. Дори това, което изглежда невъзможно от гледна точка на човешката логика.

Просто допуснете в съзнанието си Бога и останалото Той ще направи Сам."

ВЛАДИКА ЭЛ МОРИЯ 26 ЮНИ 2011г.

молете за помощ и помощта ще дойде!

Молете за спасение и спасението ще дойде!

Уповавайте се на Бога и Бог ще окаже своето покровителство и ръководство!

Необходимо е само вашето желание да се промените.

Необходимо е вашето желание да служите на еволюциите на планетата Земя.

Не пропускайте тази възможност, която се открива сега!

Трудно е осъзнаването, когато всичко е добре. Доста по-бързо става осъзнаването, когато ситуацията става толкова абсурдна, че дори глухият и слепият започват да разбират, че нещо не е наред.

Затова аз не се уморявам да идвам и да ви викам в ушите: „Времето дойде!”

Дойде времето за извършване на революция във вашето съзнание!


Дойде време за извършване на революция във вашето съзнание
Възлюбеният Бабаджи 25 юни 2011 г.

"...бих искала да осъзнаете цялата мяра на отговорността за положението на планетата. И ако бихте могли поне за няколко секунди да стигнете до моето ниво на съзнание и с моите очи да погледнете на своите действия, мисля, че вашето съзнание би се изменило много бързо.

Вие напомняте на хора, които продължават банкета, докато в същото време планетата Земя с последни усилия се стреми да спаси физическата платформа от разрушение.

Празникът на живота свършва. Настъпва време за усилена работа над себе си. Опазвайки себе си от некачествени състояния на съзнанието, вие спасявате целия свят. Защото всичко във вашия свят е свързано. И размахването на крилете на пеперудата се чува като грохот във фините светове. Какво ли пък е въздействието на вашите постъпки, мисли и чувства?

Възлюбенната ГУАН ИН 24 юни 2011 г.

 Моля ви да замените унинието с вяра и устременост.

Моля ви да намерите в сърцата си онова чувство на безусловна Любов, което в тези трудни времена е способно да спаси много заблудени души.

Аз ви зова към най-възвишеното състояние на съзнанието ви.

Молете се на този език, на който можете, със словата, които знаете.

Устремявайте се към мен и аз ще пребъда там, където се молите.

Възлюбенната Майка Мария 23 юни 2011 г.



"В съответствие със Закона, всяко ваше желание и привързаност създават карма, която се проявява като страдание. Затова този физически свят се нарича свят на страданията.

Причините пораждат следствия. Премахнете причините от своя живот и няма да получавате следствия.

Законът трябва да бъде удовлетворен. И единственият път за излизане от колелото на самсара, поредицата от въплъщения, е да спрете да пораждате причини, както за доброто, така из за злото. Това означава да станете стопанин на своята съдба. Това означава да станете Бог, богочовек и да преминете на следващото стъпало на еволюционното развитие."

Гаутама Будда 22 юни 2011 г.

ЛЕТЕН ЦИКЪЛ ДИКТОВКИ НА ВЪЗНЕСЕНИТЕ ВЛАДИЦИ М . ЮНИ 2011 г.
"Вие мислите, че проблемите на вашето общество са свързани с тероризма, престъпността, наркотиците, корупцията или нещо друго, присъщо на общество ви и предизвикващо дискусии и спорове.
Не, възлюбени, има само един проблем, който стои пред вас и се нуждае от спешно решение. Този проблем е свързан с вашата откъснатост от Висшия свят и нежеланието да преодолеете онова, което пречи на вас и на цялото човешко общество да се върнете на пътя на еволюционното развитие, предначертан от Твореца на тази вселена."
 
ЛЕТЕН ЦИКЪЛ ДИКТОВКИ НА ВЪЗНЕСЕНИТЕ ВЛАДИЦИ М . ЮНИ 2011 г.

Вие не можете повече непрекъснато да поглъщате информация. Трябва да прилагате полученото Учение на практика. И трябва да прилагате полученото Учение на практика по правилния начин: не за нарастване на материалното благополучие, а за духовен ръст и напредък.

Владика Годфре, 20 юни 2011 г.

ЛЕТЕН ЦИКЪЛ ДИКТОВКИ НА ВЪЗНЕСЕНИТЕ ВЛАДИЦИ М . ЮНИ 2011 г.

"...при цялата позитивност на вашия устрем към духовността трябва да разбирате, че за да вървите сериозно по духовния Път трябва да преминете всички етапи на развитието ви като индивидуалност в материалния свят. Трябва да придобиете необходимия опит във всички планове на Битието и едва след това сте готови за Пътя на Посвещенията. Но не и по-рано. Защото ако си въобразите, че сте готови да стъпите на Пътя, а в действителност сте още много далече от това по вътрешните си качества, то форсираното придвижване по Пътя може да нанесе голяма вреда на душата ви."

Господ Ланто, 19 юни 2011 г.

ЛЕТЕН ЦИКЪЛ ДИКТОВКИ НА ВЪЗНЕСЕНИТЕ ВЛАДИЦИ М . ЮНИ 2011 г.
Включвайте се в работата по преобразуване на живота на планетата Земя, извършвайки я въз основа на Божественните принципи и Богоръководството !
             Толкова е просто , възлюбенний !
             Изисква се само желание от ваша страна , и Ние ще ви изпълним с  липсващата ви решителност!меж
             Изисква се малко стремеж от ваша страна , и Ние ще ви изпълним със енергия и сила!
             Изисква се любов и със  състрадание към хората ,  които  се нуждаят от любов и състрадание, и Ние ще  дадем  Божественна Възможност по преобразуване на обществата!

              Има ли  сред вас смели и храбри ?

Сен Жермен, 18 юни 2011 г.
ВИЕ СТЕ ОБРЕЧЕНИ ЗА ЗЛАТНИЯ ВЕК
ЛЕТЕН ЦИКЪЛ ДИКТОВКИ НА ВЪЗНЕСЕНИТЕ ВЛАДИЦИ М . ЮНИ 2011 г.

Днес ще поговорим за това, което е познато и разбираемо за всички. По точно, ще поговорим за вашето бъдеще - вашите деца. За онова поколение хора, което ще ви смени.

Ще мине малко време по човешките мерки и новото поколение ще дойде на смяна на това поколение, което живее сега. И всяко следващо поколение трябва да бъде по-добро от предишното. Но не винаги става така. Защо?

Кутхуми, 17 юни 2011г.


ВИЕ СЪЗДАВАТЕ СВОЕТО БЪДЕЩЕ И БЪДЕЩЕТО НА ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА В МОМЕНТА НА ЗАЧАТИЕ НА ВАШЕТО ДЕТЕ
ОБИТЕЛ НА КУТХУМИ
ЛЕТЕН ЦИКЪЛ ДИКТОВКИ НА ВЪЗНЕСЕНИТЕ ВЛАДИЦИ М . ЮНИ 2011 г.

"...няма хора, които не са важни, всеки човек е важен, ако той изпълнява тази роля, която трябва да изпълни в това въплъщение, сега. И дори ако ви се струва, че това, което правите не е важно, не бързайте със съжденията. Защото от нашето възнесено състояние на съзнанието всички ваши малки действия се вместват в плана, който осъществяваме на планетата.

Не мислете, че трябва да вършите някаква много важна работа някъде на другия край на земното кълбо. Вие най-често се намирате именно там, където вашата работа е най-необходима."

Господ Майтрейя, 16 юни 2011

Прослушайте аудиозаписа на диктовката. Текста чете Т.Н. Микушина.
ЛЕТЕН ЦИКЪЛ ДИКТОВКИ НА ВЪЗНЕСЕНИТЕ ВЛАДИЦИ М . ЮНИ 2011 г.
"Има вероятност, с помощта на вашата сила на волята, устременост и концентрация, да успеете да си пробиете път през всички низши слоеве на физическия и астралния и дори на менталния план, и да се окажете в ефирните октави на Светлината.

Дерзайте! Казвам ви, че само от вас самите зависи дали ще можете за едно въплъщение да си пробиете път до ефирните октави на Светлината. Именно затова ние идваме при вас, за да поддържаме вашия устрем, и отново и отново указваме Пътя, по който вече са минали най-добрите представители на човечеството в миналото. Тази утъпкана пътека вече съществува и вие можете да тръгнете по нея още сега!"

Господ Сурия, 15 юни 2011 г
ЛЕТЕН ЦИКЪЛ ДИКТОВКИ НА ВЪЗНЕСЕНИТЕ ВЛАДИЦИ М . ЮНИ 2011 г.
                                   ПОСЛАНИЕ НА САНАТ КУМАРА
                                        14 ЮНИ 2011 г.


    „Необходимо е да отделяте по-голямо внимание на своя вътрешен свят и на своите вътрешни усещания. Ако вътре в себе си сте съзвучни с Божествената Истина, то този звучащ като камертон звук на вашата душа ще привлече към вас от пространството нужната информация. А онези информационни сурогати, които са изпълнили вашия свят, няма да привличат вниманието ви и да ви отклоняват от вашия Път.

Санат Кумара, 14 юни 2011 г.
Запазете вашето ниво на съзнание на това ниво , на което то ще остане неуязвимо за съблазните на илюзията.
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.